1397/07/29 10:09
علائم ظاهری | خصوصیات ماهی تازه | خصوصیات ماهی مانده | خصوصیات ماهی فاسد |
پوست | ظاهری درخشنده و شفاف | بدون درخشندگی(کدر) | فاقد درخشندگی، کدر و تیره |
آبشش | قرمز، روشن عاری از ماده لزج | بی رنک، آبشش به راحتی کنده میشود | قهوهای تیره، مملو از مواد لزج |
چشم | شفاف، روشن و درخشان | کدر،فرو رفته | چشم ها کاملا گود و فرورفته |
سرپوش آبششی | کاملا برجسته و بسته | باز و بلندشده و بسته نیست | کاملا باز است |
فلسها | درخشان،براق، محکم، چسبیده به بدن | کدر، براحتی از پوست جدا میشود | سست و نرم و براحتی کنده می شود. |
بو | طبیعی و عاری از بوی گندیده | بوی زننده | بوی گندیدهگی و غیر طبیعی |
دیواره شکمی | محکم و دارای قابلیت ارتجاعی کافی | به حالت خوابیده درآمد | شکم خمیده شکل به راحتی پاره میشود |
خون | خون محوطه شکمی روشن و بدون بو | خون تیره، کمی بوی غیر طبیعی دارد | قهوهای رنگ، بوی تعفن |
غوطهوری | در آب فرو میرود | شناور در آب | شناور در آب |
عضلات | محکم و ارتجاعی، اتصال به استخوان، محکم، اثر انگشت روی عضله نمیماند. | عضلات نرم و به آسانی از استخوان جدا میشود | پلاسیده، پژمرده وشل، در اثر فشار انگشت فرو رفتگی ایجاد میشود |
روش های تشخیص ماهی تازه از ماهی مانده و فاسد
شماره تماس جهت سفارش خرید
09025345001
88904808-021